miercuri, 12 octombrie 2011

Capra vecinului

Nu am gasit un alt titlu pentru a exprima ceea ce voi povesti. La noi se pare ca trebuie sa fii un ratat ca sa fie totul bine. Desi cred ca am cam exagerat cu aceste cuvinte. Dar sa povestesc. Prin ziare cand un sportiv ia o medalie, un cantaret obtine nu stiu ce premiu, etc automat apar si stiri negative ca sa il discrediteze. "A luat premiul intai, dar a fost mai prost ca la jocurile olimpice anterioare... a luat premiu, dar n-are voce, a avut pile,etc. "
Mai nou prin presa vad articole despre Inna, despre cum arata inainte si cum arata acum. In general daca ai bani, ceva creier si profesionisti care sa te indrume atunci poti arata la fel de bine ca un model. Mai trebuie sa adaug si vointa, caci poate trebuie sa slabesti, sa iti imbunatatesti vocea,etc.
http://www.cancan.ro/showbiz/showbiz-intern/inna-inainte-sa-devina-celebra-parul-cret-facut-permanent-helanca-pe-gat-absolut-nimic-sexy-187872.html
Dar...e o trasatura a poporului nostru...bla bla..bla bla toata ziua.
Enjoy!
Inna - Sun is up

Un comentariu:

  1. Pai, draga mea, presa traieste din scandal! Si ce mare scandal e cand cineva face ceva pozitiv, cum ar fi castigarea unui premiu sau a unei medalii? Este o vorba, ca un copac care cade face mai mult zgomot decat o padure care creste, iar rolul jurnalistilor este sa gaseasca respectivul copac, eventual sa doboare unul cu mana lor daca nu se intampla de la mama natura...Si nu se sfiesc deloc sa o faca doar sa mai vanda un ziar in plus sau sa mai castige un punct de rating.
    Ca barfa e o trasatura a poporului nostru iti dau dreptate, din pacate asa e!

    RăspundețiȘtergere