duminică, 26 septembrie 2010

"Vacanta mare" si efectul ei asupra noastra...

http://www.cancan.ro/showbiz/showbiz-intern/arsinel-se-ia-de-garcea-vacanta-mare-a-avut-un-efect-dezastruos-asupra-societatii-125295.html
Ma bucur ca cineva a subliniat efectul acestui gen de comedie asupra noastra. Probabil raspunsul standard pe care il vom auzi e ca "asta cere publicul" sau "daca nu iti place nu te uita". Esti sigur ca poti sa iti protejezi familia de asemenea reziduuri? Ai destul timp sa faci asta?
Tin minte ca a doua zi pe strada auzeam pusti imitindu-i pe Leana, pe Costel si pe celelalte personaje. Nu cred ca ati fi fost incantati daca copiii dumneavoastra imitau anumite scene din acea comedie? Mai mult daca pustii va raspund cu replici din acea emisiune. Mda...a fost amuzant, dar cata vulgaritate si prost gust au transmis?
Cred ca la un moment cei din politie vroiau sa scape de eticheta Garcea.
Actorii au jucat foarte bine, incat te intrebai daca in realitate nu sunt exact cum sunt personajele pe care le interpreteaza. Articolele din presa despre unii dintre ei mi-au aratat ca s-ar putea sa am partiala dreptate.
Cred ca ar trebui sa fac un folder cu "Invazia de extraterestri" si sa plasez aceasta postare acolo. Daca stau sa ma gandesc mai bine ar trebui sa il denumesc altfel si sa nu cad in capcana cu extraterestrii = diavol (parca asa a declarat Vaticanul), omuletii verzi, gandaci (vezi District 9, sau mai bine nu ca iti vor trebui prea multe lamai),etc

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu