marți, 7 septembrie 2010

Un mic pas poate face diferenta

















In general pentru orice nu merge bine se da vina pe cei care ne conduc. Oare chiar asa e?

Adica daca noua ne e lene sa ducem gunoiul unde trebuie si pur si simplu il aruncam de pe geam ( chiar am vazut asa ceva) tot ceilalti sunt de vina? Din cate vad, lucrurile marunte pe care noi putem sa le facem dar nu le facem, ne afecteaza , dar mereu dam vina pe altii.
In gara din orasul meu s-a mai reparat ceva, dar iarba pe linii tot mare e, gara e destul de murdara, bucati de gresie lipsesc din peronul garii. Acum, oricine poate intelege ca nu sunt bani pentru reparatii, dar pentru maturat gara si pentru taiat iarba de pe linii nu exista femeia de serviciu? Ma gandesc ca se merge pe mentalitatea ca oricum salariile sunt mici si atunci sa facem cat mai putin. Un exemplu destul de bun, pozitiv, e gara Bucuresti Nord. (posibil sunt si mai multi bani
Stiu ca vorbesc de gara dar si unele trenuri sunt la fel de mizerabile, desi biletele sunt foarte scumpe si trenurile au mari intarzieri. Ah faptul ca unii circula cu "nasul" nu face decat sa nu fie bani si curand anumite trenuri sa fie anulate. Tot e bine... vom circula cu caruta si ne vom bucura de aerul curat. Astea sunt doar cateva observatii, cred ca problemele sunt mult mai complexe. Oricum altii circula cu TVG-uri iar noi...cu caruta. Bine ca nu circulam pe tren. :)


Faza tare: In vara asta eram intr-un personal, catre Barlad. Vroiam sa ajungem la bunica mea. Personalul era cam murdar, era foarte cald, te lipeai de bancheta, etc...rau, rau. Comentand situatia cu mama mea, ea zice :"Mai rau de atata nu se poate". La urmatoarea statie au urcat mai multi tigani, iar aerul a devenit irespirabil. :) La toata atmosfera s-a adaugat si mirosul.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu