marți, 29 noiembrie 2011

Vise...iluzii

Vise...iluzii...cat mai departe de realitate...drum sigur spre inadaptare.
Anul trecut, mi-am pierdut vreo ora si ceva la un film din seria Saga (aia cu vampirii). Tot ce am vazut a fost o poveste infantila, unde Hose Armando a fost inlocuit de Robert Patison, iar iubirea imposibila nu era din  cauza sotiei lu' Hose Armando sau familiei lui, ci din cauza lumilor diferite din care fac parte cei doi (ea om, el vampir...mereu ma gandesc la Luceafarul). Si...vor, dar nu vor, e posibil, ba imposibil...vrajeala de rigoare.  Ah si mai era si un tip care tot timpul filmului aparea fara tricou (macar atat sa vedem si noi). Jocul actorilor a fost slab(dar un fan al filmului mi-a spus ca s-a jucat si mai prost in primul film). 
Ehe... dar surpriza a venit cand s-a terminat filmul si juma din sala s-a ridicat si a aplaudat. Reamintesc eram intr-o sala de cinema. Noi am ramas cam "masca" la faza aceasta, insa altii din sala au comentat "uite si la idiotii astia...aplauda un film!".(romanii sunt mai plastici in exprimare)
Vazand asemenea situatii, nu ma mai mira cand fetitele sunt innebunite dupa Hannah Montana (copil normal...si star rock in private), copii il adora pe Harry Potter cu puterile lui magice, dupa Gossip Girl e cool s-o barfesti pe mama si pe cei mai buni prieteni, The fast and the furios ....condu rapid pana intri intr-un copac!, Kiler Elite...omoara tot ce vezi, etc.
 Si in asemenea exemple...unde este munca?  Educatia?

" If you think Education is expensive, try ignorance!"

Ok, si daca inca mai vreti sa cititi va recomand link-ul de mai jos.

PS! Curand vine sf Nicolae si apoi Mos Craciun. "Multe succesuri" consumatorului din tine!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu