luni, 7 noiembrie 2011

țâțe, fund, țâțe, fund...


Îmi povestea Nadia, colega mea, ca în week-end a butonat televizorul pe canalele de muzica. Tot butonand vedea: "țâțe, fund, țâțe, fund...pulover. AH?! Alea cu pulovere erau fetele de la ABBA". Prea imbracate fetele de la ABBA!

Pai daca un om care se uita rar la televizor are reactia aceasta, atunci cel care se uita zilnic, mai mult de 3 ore la TV, ar trebui sa se fi internat direct la spitalu' 9.
Dar faptul ca a vazut doar atat e nimica toata in comparatie cu mizeria care abunda la TV. In videoclipuri, majoritatea cantaretelor sunt cat mai dezbracate, dar deja sunt depasite. Acum conteaza sa socheze prin aparitie (Lady Gaga).
Filmele? Hm ...multe dintre ele au un subiect super simplu si banal ca sa nu puna mintea la contributie, se mai adauga si vreo 2-3 sloganuri. Daca subiectul e stupid, atunci i se face reclama ca are nu stiu ce efecte speciale. Si nici nu trebuie sa il urmaresti cu atentie deoarece oricum stii cum se va termina!
 Imi amintesc de Thron, Insepcion (mori de plictiseala pan' se misca aia si te prinzi de la inceput cum se va termina), Killer Elite( te saturi de cati oameni sunt omorati...iti vine sa iei actoru la intrebari daca are cumva si nitel creier), Final Destination (aici e clar ca toti mor), filmele alea cu vampiri (lacrimi, dragoste dintre 2 care sunt din lumi diferite, bla, bla, bla...Ups, parca seamana cu Luceafarul lu Eminescu!)...O adevarata pierdere de timp!
Emisiuni la TV? Hm...circula pe facebook un anunt: O carte se sinucide de fiecare data cand te uiti la OTV sau Acces direct. Acum la moda e: Acces direct (adica acces la mizerie in direct), Nora pentru mama,(pai cine se casatoreste? tu sau maica-ta?) Mireasa pentru fiul meu, Batrani si nelinistiti (penibila, penala, gretoasa emisiune... probabil asa se comporta bunicii celor care realizeaza aceasta emisiune. Fazele regizate sunt de toata jena si iti porvoaca greata...desi se vor a fi comice ), Un show pacatos (promovam lumea suburbana),  In puii mei (ii intrece in glume proaste pe cei de la Vacanta Mare), Confidential (ok, pe cine mai barfim azi?), Schimb de mame ( ce femeie grozava sunt eu!...am plecat de acasa ca poate familia mea ma va aprecia si pe mine,)etc.
La un moment auzisem ca Tom si Jerry sunt cele mai violente desene animate. Se pare ca nici adultii nu scapa de portia lor de violenta si indobitocire.
Profu de pishologie, din liceu, ne spunea "banca ta, pe care azi scrii, nu e exact la fel cu cea de ieri...asupra ei au intervenit niste factori." Esenta e ca toti factorii din viata noastra ne influenteaza intr-o mai mare sau mai mica masura. Si atunci tinand cont de ce se intampla, noi cum vom fi?

PS! Chiar inteleg ca sunt vinovati si cei care se uita la astfel de emisiuni. Dar oare cei care le realizeaza nu au nici o vina?

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu