joi, 1 decembrie 2011

La multi ani Romania!

Pentru ca ne plangem mereu de tara noastra fara a face ceva sa o schimbam atasez urmatorul link. Merita sa vedeti filmuletele. Un alt motiv pentru care il atasez e ca mereu suntem sensibili la ce spun altii despre noi. Cand spun ceva de rau ne punem si mai multa cenusa in cap...de fapt ne punem si cand nu zic. Cand zic ceva de bine suntem neincrezatori. Cam teatrali si plangaciosi...or asta inseamna pierdere de timp.
La multi ani si spor la treaba, ca nu e timp de pierdut! 
De-ziua-nationala-a-romaniei-un-interviu-fabulos/

2 comentarii:

  1. Nu cred ca e vorba de sensibilitate. Dar stiind in fapt ca si ei sunt departe de a fi perfecti, nu as accepta criticile fara a cracni. Media sustine ca sunt mai patrioti decat altii, mai buni prin faptul ca se ajuta si mai intelegatorii fata de altii, dar este intr-adevar asa tot timpul in America ?
    http://yearinreview.yahoo.com/2011/blog/1263/inspiring-video/

    Poate noi nu suntem asa de veseli si standardele noastre nu sunt asa de ridicate, insa atasez un articol mai vechi din dilema, care este la fel de actual:
    http://dilemaveche.ro/sectiune/situatiunea/articol/supravietuire-vs-integrare

    Nu iese fum fara foc, insa de aici pana la comentarii extreme, e doar un mic pas.

    RăspundețiȘtergere
  2. E interesant articolul din Dilema Veche.Ce incercam sa spun in aceasta postare e ca ne plangem cam mult si inclusiv unii din noi cred ca Romania e o tara de "caca". Acum tinand cont ca traim aici depinde de noi sa schimbam ce nu ne place...poate sunt obstacole, etc...dar nici celor din alte tari nu le-a venit totul la nas si au trebuit sa lupte pentru tot ce au realizat.

    RăspundețiȘtergere