vineri, 29 aprilie 2011

Punct si de la capat...

Am impresia ca sunt dependeta de dead-line-uri, planuri, programari, etc. Dupa o perioada in care aveam programul foarte incarcat si alergam frumos spre x, y, t locuri am ajuns sa nu mai am nimic extra in program in afara de serviciu. Cu cat imi doream sa ajung intr-o perioada de liniste cu atat mai mult in momentul in care am obtinut mult dorita liniste un sentiment de inutilitate (mult spus) ma incerca. Buuun, si ce fac acum?


Dar nici o grija evenimentele s-au succedat rapid si am ajuns intr-o situatie similara. Cred ca in momentul in care trebuie sa iti gasesti un alt serviciu, trebuie sa faci o schimbare majora, te opresti si analizezi ce ai facut pana atunci. Ce am realizat pana acum? De ce am muncit atat de mult? Oare altfel nu se puteau face anumite lucruri? Ce ma asteapta? Spre ce ma indrept? Sa renunt la ce am acum?

Nu e usor sa pui punct si sa hotarasti sa pornesti catre un nou inceput. Uneori anumite resentimente te macina, dar vin in contrabalans cu un viitor incert. dar cand te gandesti la viitor in general te astepti sa fie mai bine.


Asa ca oricine face pasul asta sau e in curs spre asa ceva, nu am decat sa zic : Mult succes!


P.S. Dear , I hope I'll do the same thing as you, soon!


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu