miercuri, 12 ianuarie 2011

Un alt loc frumos....





Am avut de curand o discutie cu cineva despre Romania si despre a face turism in Romania mai ales ca e criza. Ideea tipului era ca in felul acesta ne-am sustine conationalii si ca banii respectivi ar ramane in tara. Ok, fiecare e liber sa se plimbe in alte parti dar pe timp de criza ar trebui sa ne sustinem economia cheltuind banii in tara. Imi zicea ca as intelege mult mai bine situatia daca as avea o pensiune si m-as chinui sa imi atrag turisti.



Totul a pornit de la o stire care a aparut dupa Craciun, conform careia romanii ar fi cheltuit 50 mil. euro pe vacante in strainatate.


Ideea mea a fost ca omul e liber sa isi petreaca timpul oriunde doreste, aici sau in strainatate. Ma gandeam ca daca nu esti multumit de anumite servicii de aici atunci poti sa pleci in afara. Pe de alta parte daca iti plac muntii nostri atunci foarte bine poti sa iti petreci vacantele aici. Atasez poze de la Vatra Dornei, din decembrie. E un loc super care mi-a placut foarte mult. Recomand hotelul unde am stat noi.


http://www.hotelminut.ro/( cazare super, foarte cald, servire buna, mancare foarte buna...papanasii sunt deliciosi si am inteles ca si ciorba de burta e foarte buna. Nu sunt fan, dar pentru cei care o prefera e bine de precizat.)


Mi-au placut plimbarea cu sania, plugurile din noaptea de revelion, peisajele vazute din telescaun, etc. Chiar avem locuri frumoase.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu