joi, 18 august 2011

Comentezi?!!!

"Comentezi?" sau mai bine as zice departe de lumea dezlantuita! Citind diverse articole, ma uit si la comentarii. Ce vad? OOOh Doamne!
Unele comentarii sunt atat de departe de subiectul articolului incat te intrebi la ce se gandea persoana care a scris.
E foarte amuzant! Se mai trezeste cate un nene care se considera ziarist sa scrie ceva despre o vedeta. Acum sa nu iti imaginezi ca nenea e obiectiv. In articol mai strecoara ( asta daca nu le zice direct) si cate o mica rautate ( sunt finuta aici) deoarece are niste polite de platit. Dupa asta vin cititorii si comenteaza.  Totul se inflameaza! Omul simte nevoia sa isi spuna parerea. Scrie. (orice, de la injuraturi la invective, la pareri ce nu au legatura cu subiectul).
 Maaama cata rautate! Nici un pic de intelegere pentru vedeta respectiva! Cate comentarii pentru nimicuri!  Hai sa dau un exemplu. Oana Roman.  Nu pot sa spun ca imi e simpatica, insa cele mai multe articole sunt legate de greutatea ei.
Acum, ma gandesc ca femeia a incercat diverse metode de a slabi si nu au dat roade. Asta e! Din ce vad, incearca sa compenseze prin haine. Nu ii iese intotdeauna...dar cine are o tinuta fara repros?!!
Sau ce ar fi sa rad de cineva care nu are inaltimea peste 1,60m?!! Oricum motivele de a rade sunt multe si din pacate nu depinde intotdeauna de persoana in cauza.

Un alt exemplu cu niste comentarii extrem de dure e doamna Adriana Iliescu.("terminata, ratata, dusa, o asteapta moartea, etc"). Cred ca acesta e numele ei. Undeva la 67 de ani a facut un copil. Felicitari! De ce? Femeia are grija de fetita ei, ii asigura un camin stabil si o iubeste. Ah stiu! Varsta, nu? 
Acum zau nu stiu daca vreunul din noi e Dumnezeu si ne zice cat traim. Cine imi garanteaza mie ca nu o sa mor inaintea acestei femei?!!! Poate o sa ajunga sa aiba grija de copilul ei mai mult decat o sa ajung sa am eu grija de al meu. Totul e posibil! Viata asta e foarte ironica uneori!



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu