luni, 3 februarie 2014

Hipo

Nu doare insa functionarea ei defectuoasa provoaca niste lucruri neplacute in corp. Despre tiroida este vorba. Cand nu produce destui hormoni se spune ca ai hipotiroidism. Nu o sa dau mai multe detalii, pentru ca cine se confrunta cu asa ceva a experimentat efectele ei.
De ceva timp incerc sa caut o cale mai buna de a rezolva problema aceasta. In principiu pentru ca trebuie sa existe si alta cale...asta cred. Nu mi se pare ca e de ajuns sa iei levotiroxina sau ethyrox. Stii cum e...te simti rau ...te duci la doctor...faci analizele standard...si cel mult iti creste sau scade doza de medicament. Insa nici un medic nu iti spune sa faci si altceva: ce anume sa mananci, cum sa eviti stresul, sa iei iei niste pilule naturiste,  sa faci miscare, etc.
Asa ca am decis sa pun niste link-uri gasite pe net. "Mancarea poate fi medicament sau mancarea poate fi otrava" - fiecare trebuie sa alegem ce ni se potriveste.

5 grupe de nutrienti pt hipotiroida - Christa Orecchio

Am mai gasit ceva de Duncan Capicchiano, insa nu am cumparat cartea. http://www.thehypothyroidismsolution.com/. Vreau sa ma mai informez inainte de a face aceasta achizitie.
 Daca ati experimentat si altceva, fi-ti liberi sa impartasiti experienta.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu