marți, 14 februarie 2012

XXL

Nu mai zic nimic despre zapada. Nu spun nimic despre faptul ca la Antena a fost difuzat Boc in pielea goala, la sala. Cine merge la sala stie ca dupa antrenament faci si dus. Ce poate fi mai penibil decat cineva sa te filmeze in aceste momente. Cine a filmat e o persoana de cea mai joasa speta. In plus e jenant pentru aceasta televiziune. Demonstreaza doar ca pentru  rating televiziunile din acest trust sunt in stare sa scada nivelul foarte mult. Dar sa trec la ceva ce m-a impresionat placut.
Citeam un articol in seara aceasta despre faptul ca pe coperta revistei Elle Franta a aparut un manechin XXL. Mi se pare o declaratie. Femeie frumoasa nu inseamna neaparat 90-60-90. Genele parintilor se combina si apare ea, ea care mai tarziu creste si se transforma intr-o femeie. De la caz la caz, ea variaza ca inaltime, variaza ca greutate, e blonda, bruneta sau roscata, etc.
Ea sunt eu, e mama, e bunica sunt prietenele mele, e nepoata mea , e ...sunt persoane dragi la care nu as renunta doar pentru ca nu se incadreaza la 90-60-90. Pentru mine sunt frumoase asa cum sunt.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu