sâmbătă, 17 septembrie 2011

Let's do it Romania

Pe 24 septembrie e o actiune de curatenie generala. Unii o fac de Paste (dar si atunci e bine, decat deloc), altii la anumite date (cei de la Let's do it Romania) deoarece trebuie o ampla organziare. 
Cei care sunt disponibili pe data de 24 septembrie si vor sa faca curat sunt rugati sa se inscrie pe site-ul lor. Il atasez si eu in acest link.

Daca nu puteti merge la aceasta actiune si aveti un blog, atunci scrieti despre ea! Este si aceasta o metoda de sustinere. 
Desi  una din cele mai bune actiuni e aceea de a nu mai arunca gunoaiele oriunde ci doar la cosurile special amenajate. Ok...stiu...nu sunt peste tot cosuri...nici nu ar putea fi (in varf de munte, in paduri, pe albiile raurilor,etc)...dar nimeni nu e obligat sa stranga dupa noi...stiti voi...cei 7 ani de acasa.
Cine a participat la aceasta actiune in alti ani ne poate da detalii despre cum a fost si impresiile lor.

3 comentarii:

  1. Cine participa? Laura zicea azi ca ar vrea sa se inscrie.

    RăspundețiȘtergere
  2. De ne-ar intra in reflex sa facem asta in fiecare zi ar fi bine insa sunt crizata de cei care participa o zi din an si-n restul zilelor isi bat joc. Fatarnici si ipocriti!

    RăspundețiȘtergere
  3. Hm...ce sa iti zic addicted?
    Ceva tot nu merge, nu? Adica o actiune de genul asta pe an nu e de ajuns. Ca un exemplu vad strazi care sunt maturate zilnic si ele tot sunt murdare. Deci ar trebui sa rezolvam si cauza, nu?
    Actiunea asta mi se pare a fi un pas asta e si motivul pentru care o sustin pe blog. Decat nimic e bun si atat.

    RăspundețiȘtergere