miercuri, 4 ianuarie 2012

366

366 de zile are anul acesta. Stim propaganda cu 2012...apocalipsa, sfarsitul lumii, bla, bla si bla, bla. Vremurile sunt ceva mai grele, trecem printr-o criza economica. Toate astea nu inseamna ca nu trebuie sa ne facem planuri pentru anul acesta. Cumva, lumea merge inainte, si cu noi, dar si fara noi. Fiecare cu check-list-ul lui cat timp stationeaza pe Geea. Un timp care poate fi mai scurt sau mai indelungat, inca nu am aflat care sunt variabilele.
Cum e inceput de an e numai bine de facut planul pentru 2012. De obicei orice inceput vine cu niste sperante de mai bine. sper anul asta sa am 366 de postari.
Let's play!
PS! Era un joc!  Daca vezi in fata ta un zid alb pe care nu il poti trece, ce faci? Ce sentimente iti trezeste?

4 comentarii:

  1. Of topic.. ai setat corect contorul de trafic? Se incementeaza la fiecare accesare a vreunei pagini din blog, pe aceeasi sesiune... nu stiu cate de relevant este pt ca daca intra intr-o zi un singur om o singura dat dar citeste toate paginile atunci se incrementeaza contorul si cu cateva zeci...

    Nu te-ar interesa mai degraba numarul de accesari pe intreg blogul (unice pe ip sau multiple)? Adica, daca eu intru acum si ma uit pe 10 postari sa se incrementeze contorul o singura data? Si daca mai intru si peste 2 ore si ma mai mult la 4 pagini sa se mai incrementeze o data?

    RăspundețiȘtergere
  2. Ai dreptate, insa nu stiam cum se face din blogger. O sa ma uit poate e o optiune mai buna.

    RăspundețiȘtergere
  3. Vad ca nu pot sa setez contorul de trafic al celor de la blogger. L-am scos.

    RăspundețiȘtergere
  4. as raspunde la intrebarea ta:

    dau cativa pasi inapoi, ma uit in jur, si sa incerc sa vad daca nu sunt si alte cai.

    RăspundețiȘtergere