marți, 29 ianuarie 2013

Un altfel de interviu

Dupa o saptamana de lucru ce poate fi mai bun decat o piesa de teatru despre interviuri?!
Cu siguranta fiecare dintre noi a trecut macar printr-un interviu de angajare pana acum. Isi aminteste de emotiile si sperantele puse in obtinerea job-ului la care a aplicat. In ultimul timp trebuie sa treci prin mai multe etape de interviu iar unele dintre ele sunt adevarate examene...cam ca la scoala. De la cine esti? unde ai mai lucrat? pe ce proiecte ai lucrat? de ce pleci de la firma unde lucrezi? de ce vii la noi? pana la intrebari legate de job...deja sunt intrebari standard la care te astepti.
Astfel vineri seara am ajuns la Nottara, la piesa Metoda. Pe scurt, 4 oameni (3 barbati si o femeie) se intalnesc intr-o sala la un interviu final pentru pozitia de director comercial. In realitate pare ca cei 4 concurenti sunt supusi unor probe cu puternic impact emotional, le sunt exploatate dorintele si frustrarile, sunt demontati bucata cu bucata. Totul aminteste de lumea contemporana si de capitalismul feroce. De ce este in stare un om pentru a obtine job-ul dorit?
Altceva nu va mai povestesc, povestea in sine e interesanta iar finalul total neasteptat. Veti petrece 1 ora si 35 de minute angrenati in jocul celor de pe scena.
Merita vazuta piesa.(PS! se pot cumpara bilete si on line)
teatrul Nottara -Metoda

 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu