luni, 9 august 2010

Invazia de "extraterestri"


Azi nu poti sa nu deschizi televizorul sau un ziar ca sa nu afli ce a mai facut Bianca Dragusanu. Acum ceva timp se vorbea de Sexi Braileanca, Nikita, etc. Si uite asa...cate o pipita (voi stiti mai bine cine sunt personajele astea) ocupa toate ziarele si ne "impresioneaza" cu prostia. Nu e nici una de calitate, macar una care sa nu te faca sa te simti ca te scufunzi in mocirla.

Am avut curiozitatea sa ma uit 15 minute la un Show Pacatos. Subiectul? Una scrisese niste prostii despre asistenta magica...si de aici niste discutii inutile...si sterile. Participantii incercau sa isi dea cu parerea luand aerul acela de cunoscatori, de oameni care zic verde in fata, etc. In loc sa se intalneasca in piata sa barfeasca, cineva le ofera spatiu la TV gratis. Ce mizerie!!!!

Media se dovedeste ca e folosita pe post de prostire. Replica magica "asta cere publicul" e o scuza falsa. Mai bine ar zice : "Mai, ma doare in cot de voi, eu vreau sa am rating mare ca sa obtin bani. Daca voi sunteti idioti si cititi, asta e problema voastra."

De ar fi o revista sau 2 ar fi ceva, dar cand se intampla cate o chestie de asta personajele mai fac si turul televiziunilor.

Asta ca sa nu mai amintesc de stirile violente de la PRO TV de la ora 17. Mai bine le numeau: "N-ai idee? Uita-te la noi." Posibil si astia tot pentru "informarea"' noastra le prezentau. E important sa stii cum sa iti casapesti bunica!!!!!!!!

Ma uit extrem de putin la TV, dar pana si eu le -am vazut si simt ce ne invadeaza cu prostie, minciuna, mizerie, etc.

Un comentariu:

  1. Absolut de acord. Formula "Asta cere lumea" este intr-adevar falsa deoarece in spatele ei sta o formula reala si gandita: daca vrei sa faci rating nu ii pui pe spectator sa gandeasca, ci te adresezi instinctelor primare si lenei de gandire din om care vor reactiona fara gres. Oare pe vremea raposatului tot din cauza asta se dadea la tv doar 2-3 ore cu stiri despre remarcabilii(ca asta cerea lumea)? NU. Ci pentru ca ceea ce difuzeaza tv-urile se inscrie intr-un anumit program de indobitocire si control al populatiei. Sa ne mai gandim ca baietii activi de peste ocean au programe de cercetare prin care populatia poate fi manipulata la distanta prin intermediul tv-ului.

    RăspundețiȘtergere