sâmbătă, 27 septembrie 2014

O marit pe mama soacra

O marit pe mama soacra...sau alta emisiune mizerabila. Mda, am butonat televizorul si am dat peste asa ceva. In principiu, inca din titlu iti dai seama ca e ceva jignitor. Se stie ca intre nurori si soacre relatiile sunt mai mereu incordate, asa ca un asemenea titlul te duce la gandul "lasa, ca scap eu de ea". Ce nu face omul pentru rating!!!
 Asa ca se iau niste scenarii si actori mai de duzina si sunt pusi sa joace. Povestea? Ea tanara sotie mare cheltuitoare si cu gura mare...."dotata" ( asa is toate nevestele :), nu stie sa gateasca ( ca si cum gatitul e must have-ul unei vieti fericite), e pitzi cat trebuie, etc.  Mama soacra pusa pe rautati si comentarii, sa o invete pe nora diverse ( in schimb de o viata proprie are scopuri inalte!). Si cireasa de pe tort e ca stau impreuna. Deja e telenovela, stiu. Parca e un concurs despre cine e mai mahalagioaica sau mai rautacioasa. Cu totii merg la agentia matrimoniala ca sa ii gaseasca pe cineva soacrei. Daca credeti ca s-a terminat va inselati. Arata cum mama soacra se intalneste cu diversi tipi si se spera ca comentariile celor implicati vor ridica ratingul.
Ce sa zic... au imaginatie scenaristii astia....daca auzi ce rautati trantesc personajele. Sentimentul care mi-l transmite emisiunea asta e ca e normal sa te porti cat mai urat. E chiar haios daca nu trist! La tv vezi comportamente care mai de care mai animalice, iar apoi tot la tv, in alte emisiuni lumea se mira ca traiesc in Romania....unde vezi Doamne! nimic nu merge!  e mizerie! se fura! etc. Pe bune!!! Pai cand arati mizeria ca stil de viata atunci ce te astepti sa obtii?!!!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu