joi, 27 noiembrie 2014

ShoeBox - cadouri din cutia de pantofi

Mai e putin si vine Craciunul. Automat ma gandesc la iarna, zapada, frig, brad, cadouri, Secret Santa si iar cadouri. E frumos cand primesti un cadou de Craciun...desi stii ca nu exista Mos Craciun. La randul tau daruiesti un cadou cu ocazia acestei sarbatori...desi, da , stii ca mosul acesta nu exista. :)
Deja incepem sa alergam si sa cautam. Copiii au scris scrisorile catre Mosul...mai ramane doar ca acesta sa livreze cat mai multe din lucrurile cerute.
O prietena de a mea este nemultumita ca fetita ei s-a razgandit de cateva ori legat de ce cadouri sa ii aduca Mosul si pare ca nu apreciaza ceea ce primeste.  Astfel dilema ei (Mosul) e ca a cumparat cadoul si numai bine cea mica s-a hotarat ca vrea alta papusa care e super mega magica....cool, etc. 
Cadoul cumparat era trecut pe scrisoarea catre Mos si cum acea scrisoare a luat-o sa o trimita catre Polul Nord...logic, ce e facut magie nu mai poate fi desfacut. De unde sa stie Mosul cand copilul se razgandeste!?? El livreaza doar ce e scris! :) 
Propunerea mea a fost sa ii propuna fetitei sa aleaga la o jucarie buna si frumoasa pe care o are si sa o daruiasca unui alt copil care nu are jucarii.
Intre timp am gasit pe net ShoeBox. Mai multe detalii despre acest proiect de a face cadouri copiilor veti gasi aici:http://www.shoebox.ro/despre/. Puteti face cadouri pana pe 13 decembrie, puteti anunta cine are nevoie de ajutor, etc. E un cadou cu ocazia Craciunului, dar nu de la Mos Craciun. Trebuie sa fie ceva pe care la fel de bine l-ai putea oferi copilului tau.
O sa revin cu mai multe detalii, dupa ce pregatesc si eu o cutie pentru un copil. 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu